Nieuws

Vierdaags verjaardagsfeest Harley in Boedapest

Het Harley-Davidson 120th Anniversary Event vindt van 22 t/m 25 juni 2023 plaats in Boedapest. Het festival is open en gratis toegankelijk voor rijders en fans.

Eerst even voor alle duidelijkheid: het gaat hier om 2023 en niet om 2022. Heb je in ieder geval iets om lekker lang naar uit te kijken want Harley-Davidson belooft vier dagen vol entertainment, muziek, eten en motorcultuur. Het Europese evenement is slechts een van de manieren waarop het bedrijf in 2023 het 120-jarig jubileum viert. Belangrijk onderdeel van de festiviteiten is het Homecoming-festival in Milwaukee van 13 t/m 16 juli 2023.

In de komende maanden maakt Harley-Davidson meer details bekend over het zowel het Hongaarse als Amerikaanse feestje. De motorfietsfabrikant heeft onlangs bovendien ‘The Road to Harley-Davidson Homecoming Challenge’ gelanceerd. Aan deze wedstrijd kunnen rijders en niet-rijders deelnemen. Ze kunnen dagelijkse en maandelijkse prijzen winnen en deelnemen aan een loterij om kans te maken op een exclusieve trip naar Milwaukee voor het Homecoming-evenement. Download de Harley-Davidson-app of ga naar H-D.com/ride voor de actievoorwaarden.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Piaggio presenteert nieuwe MP3 310

Piaggio presenteert nieuwe MP3 310

27 september, 2024

Scooterfabrikant Piaggio heeft haar nieuwe MP3 310 gepresenteerd. Deze nieuwe uitvoering van de driewieler heeft ...

Overig nieuws