Nieuws

Toppak van Touratech

De naam Compañero is al sinds jaar en dag bekend in het Touratech-gamma, met deze Rambler Pro-uitvoering voegt de Duitse adventurespecialist het ultieme hoofdstuk aan het boek toe.

De Compañero Rambler Pro is slechts één van de zeer weinig motoroutfits met de allerhoogte AAA certificering, wat ‘ie onder meer te danken heeft aan versterkte naden met speciale weeftechniek, verschillende reflecterende delen op zowel jas als broek en een protectorenpakket dat schouders, ellenbogenknieën en rug volgens de hoogste level 2 norm beschermt, terwijl de heupen op level 1 protectoren vertrouwen. De borstpartij is bovendien voorbereid op een level 1 protector.

De Pro mag zichzelf een absolute allseason outfit noemen, aangezien het is voorbereid op zo’n beetje elke denkbare meteorologische uitdaging. De basis wordt gevorm door een wind- en waterdicht Gore-Tex Pro drielaags laminaat met armacor en kevlar verstevigingen op de kwetsbare plaatsen. Laat het kwik zich van een zonnige kant zien, dan komt het gepatenteerde VCS ventilatiesysteem (van Rev’it) met openingen op onder meer borst, rug, armen en benen in actie, voor de koude dagen zijn jas en broek daarentegen uitgerust met een uitneembare midlayer, waarvan die eerste ook als los jack draagbaar is.
Verdere praktische functionaliteiten zijn onder meer een afneembare stormkraag, afneembare niergordel en twee verbindingsritsen (kort en lang).

De nieuwe Touratech Compañero Rambler Pro is er in zowel een dames- (XS t/m 3XL als herenuitvoering (S t/m 4XL), met keus uit grijs of zwart als basiskleur, dat in beide gevallen met het kenmerkende Touratech fluorescerend geel wordt gecombineerd. Jas en broek kosten respectievelijk € 1.399,- en € 899,-. Info: www.touratech.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kofferset voor R1300GS

Kofferset voor R1300GS

14 september, 2024

Een reisbeest pur sang als de BMW R1300GS kan eigenlijk niet zonder kofferset. Vond klaarblijkelijk ook Wunderlich, ...

Overig nieuws