Nieuws

Mail & Win: GC State College Hoodie

Lekker zo’n hoodie: staat stoer, draagt comfortabel en is nog eens prettig warm ook. Laat je echter niet misleiden door het uitgesproken vrijetijdskarakter van deze State College Hoodie van het Nederlandse Grand Canyon, hij is namelijk gewoon geschikt voor gebruik op de motor. De hoodie, met afristbare muts, is namelijk niet alleen volledig gevoerd met slijtvast DuPont Aramide, maar eveneens voorzien van CE-protectie op zowel schouders en ellenbogen. De State College, gemaakt van hoogwaardig fleece met een zwarte mesh binnenvoering, is verder voorzien van onder meer elastische boorden, twee buitenzakken en twee, middels rits afsluitbare binnenzakken.
De State College Hoodie (maten M t/m 3XL) is er in een rode en zwarte uitvoering, de prijs bedraagt € 149,00. En goed nieuws, van Grand Canyon mogen wij er eentje aan onze lezers weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen is het volgende: voor 15 februari aanstaande een mail sturen met je naam, adres en woonplaats naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. State College Hoodie). Vergeet in de mail niet je voorkeurskleur en maat te vermelden. Uit alle inzenders trekken wij t.z.t. de winnaar, die de hoodie persoonlijk thuisgestuurd krijgt.

Onderstaand de winnaar van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 1-2017 met als inzet een Olight S1A compactzaklamp (t.w.v. € 54,95):
– Jennifer Grootvelt uit Utrecht

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Yamaha teaser YZF-R9

Yamaha teaser YZF-R9

6 oktober, 2024

Begin dit jaar werd bekend dat de Yamaha R6 afgelost gaat worden door de nieuwe R9. Op 9 oktober moet er meer ...

Overig nieuws