Nieuws

Mail & Win: boek Motorwielrijders in Nederland

In MotoPlus 9/2016 kon je een bericht lezen over de Veteranen Motoren Club (www.vmcmotor.com), een vereniging van eigenaren van oude motoren tot en met bouwjaar 1940, die dit jaar haar zestigjarige bestaan viert. Ter gelegenheid daarvan heeft de club een rijk geïllustreerd, 174 pagina’s tellend boekwerk genaamd ‘Motorwielrijders in Nederland 1913-1919’ uitgebracht. Het werk geeft een uitgebreide kijk op het Nederlandse motorleven een flinke honderd jaar terug. Rode draad is de komst van Harley-Davidson in 1913 naar Nederland, daarnaast is er echter ook volop aandacht voor andere merken en randzaken las de destijds zo populaire provincieritten, de eerste motorraces, het duorijden, het Vrijwillig Militair Motorrijder Corps en nog veel meer.
‘Motorwielrijders in Nederland 1913-1919’ (ISBN-nummer 978 90 803076 0 5) is te bestellen via www.vmcmotor.com voor € 26,50 (inclusief verzendkosten), maar je kunt er ook een stuk goedkoper aan komen. Van de Veteranen Motoren Club mogen we er namelijk eentje weggeven en het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen is voor woensdag 1 juni aanstaande een e-mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. Motorwielrijders in Nederland) sturen naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij dan een winnaar, die het boek persoonlijk thuisgestuurd krijgt.

Onderstaand de winnaar van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 8-2016 met als inzet twee motorromans van de hand van Daniëlle Boelens:
Dino Neutel uit Schiedam

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Yamaha teaser YZF-R9

Yamaha teaser YZF-R9

6 oktober, 2024

Begin dit jaar werd bekend dat de Yamaha R6 afgelost gaat worden door de nieuwe R9. Op 9 oktober moet er meer ...

Overig nieuws