Nieuws

Mail & Win: Bercom Sports Pro

De zonnebril is een standaard accessoire van zo’n beetje iedere motorrijder, zelf al heb je de luxe van een geïntegreerd zonnescherm of donker vizier. Je bezoekt immers ook wel eens een terrasje of iets dergelijks. Dat mag dan bij voorkeur wel een beetje een hip en trendy gevalletje zijn, zoals deze Bercom Sports Pro B705. Zoals de naam al enigszins doet vermoeden een lekker sportief getrimde zonnebril, met name dankzij het scherp gesneden, titaniumkleurige montuur (open aan de onderzijde) en de tweekleurige rood/gouden glazen. À propos glazen, deze zijn van het UV400 type, bieden dus maximale bescherming tegen ultraviolette straling, toch ook niet onbelangrijk.
Kortom, een sportieve, elegante en trendy zonnebril, die voor € 19,95 in de winkel ligt. Je kunt echter ook op een proletarische manier aan komen, van importeur JH Sports (www.jhsports.nl) mogen we er namelijk drie weggeven aan onze lezers! Wat je daarvoor moet doen? Stuur voor woensdag 24 mei aanstaande een mail met je naam, adres en woonplaats naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. Bercom Sports Pro). Uit alle inzenders trekken wij t.z.t. de drie winnaars, die de zonnebril persoonlijk thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 8-2017 met als twee kaarten voor het WK Superbike in Assen:
– Arie Luinge uit Smilde
– Peter Hans de Boer uit Zutphen
– Anneliese de Waal uit Gouderak
– Erik Folgerts uit Coevorden
– Hans Schaap uit Badhoevedorp

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Yamaha teaser YZF-R9

Yamaha teaser YZF-R9

6 oktober, 2024

Begin dit jaar werd bekend dat de Yamaha R6 afgelost gaat worden door de nieuwe R9. Op 9 oktober moet er meer ...

Overig nieuws