Mail en win!

Mail & Win: Motogirl Jodie zomerjack

Wat doe je wanneer je als vrouwelijke motorrijder niet de comfortabele, veilige en tegelijkertijd ook nog eens modieus ogende motorkleding kunt vinden die je zoekt? Dan ontwerp je die zelf en begin je je eigen motorkledingmerk voor vrouwen. Dat deden de Britse ondernemers Ina en Ellen althans, de drijvende krachten achter het nog redelijke jonge, maar zeer succesvolle Motogirl.

Inmiddels heeft de fabrikant uit Tonbridge, Kent (Groot-Brittannië) een zeer uitgebreide lijn aan vrouwelijke motorkleding, waaronder deze Jodie: een lekker sportief, getailleerd zomerjack. Dankzij ruime meshpanelen op de voorzijde geniet de jas een heerlijk luchtig karakter, perfect voor de warme dagen. De AA-gecertificeerde Jodie is uitgerust met level 1 protectoren op schouders en ellenbogen en daarnaast voorzien van een pocket voor de optionele rugprotecor. Verder omvat de uitrusting onder meer wijdteverstelling bij mouwen en heup, twee buiten- en twee binnenzakken en padding bij kraag en mouwboorden voor een extra hoog draagcomfort.

De Motogirl Jodie (maten XS t/m 5XL) is er in het rood, zwart, wit, kaki en blauw, en wel voor de prijs van € 189,95. Het kan overigens ook voor minder, want van Motogirl-importeur JH Sports (www.jhsports.nl) mogen wij één van onze lezeressen (sorry heren!) blij maken een exemplaar. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel het onderstaande deelnameformulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 28 augustus). Vergeet niet om in het opmerkingen-veld je maat en gewenste kleur te vermelden. De winnaar word in Motoplus 18/2024 bekend gemaakt. Een mail sturen naar prijsvraag@motoplus.nl o.v.v. Mail & Win Motogirl Jodie met daarin je NAW-gegevens, gewenste kleur en kledingmaat mag ook.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 14/2024, met als inzet een S100 schoonmaakset, zijn J. Rave uit Utrecht, R. van der Schelling uit Capelle aan den IJssel, R. Klaassen uit Hippolytushoef en H.E.J. Duijckers uit Eijsden.













    Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
    • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
    • 24 uitgaven per jaar
    • Elke twee weken thuis in de bus
    Direct toegang aanvragen
    Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

    Gerelateerd nieuws

    Kofferset voor R1300GS

    Kofferset voor R1300GS

    14 september, 2024

    Een reisbeest pur sang als de BMW R1300GS kan eigenlijk niet zonder kofferset. Vond klaarblijkelijk ook Wunderlich, ...
    Toppak van Touratech

    Toppak van Touratech

    13 september, 2024

    De naam Compañero is al sinds jaar en dag bekend in het Touratech-gamma, met deze Rambler Pro-uitvoering voegt de ...
    Eerste test: Segway E300SE

    Eerste test: Segway E300SE

    12 september, 2024

    Segway kennen we als merk sinds 2001 van de opmerkelijke zelf-balancerende tweewieler HT. De laatste jaren timmert ...
    Mega Motor Markt bij Goedhart

    Mega Motor Markt bij Goedhart

    12 september, 2024

    Eentje om alvast met rood in de agenda te omcirkelen: van donderdag 26 tot en met zondag 29 september organiseert ...

    Overig nieuws