Mail en win!

Mail & Win: Galfer voucher t.w.v. € 400,-

Het Spaanse (of beter gezegd Catelaanse) Galfer is al sinds 1952 een gerenommeerde naam op het gebied van remonderdelen. Het begon ooit met de fabricage remschoenen en koppelingsplaten, maar vandaag de dag maakt het bedrijf eigenlijk enkel nog remschijven en remblokken (zowel gesinterde als organische) in de eigen productiefaciliteit in Granollers (bij Barcelona), direct gelegen naast het Circuit de Catalunya.

Niet geheel verwonderlijk is het merk dan ook sterk aanwezig in de mondiale motocross en wegrace. In de zeventigjarige geschiedenis heeft de onderneming een enorme hoeveelheid kennis opgedaan, wat zich vertaalt in kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Zo is het onder meer de huisleverancier van merken als KTM, Triumph en MV Agusta.
Toch is Galfer niet alleen maar actief op het OEM-front (Original Equipment Manufacturer), het levert ook direct aan de consument, zowel losse remblokken en remschijven, als complete kits. En wellicht zit er binnenkort zo’n kit onder jouw motor.

Van Galfer mogen we namelijk een voucher ter waarde van € 400,- weggeven die je kunt besteden in hun webshop: www.galferonline.es. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 8 november). Vergeet niet in het opmerkingen-veld je motor, type en bouwjaar te vermelden). De winnaar wordt in MotoPlus 23/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 19/2023, met als inzet een Lindstrands Lysvik allweather jack, is Hugo den Ouden uit Poortugaal.













     

    Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
    • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
    • 24 uitgaven per jaar
    • Elke twee weken thuis in de bus
    Direct toegang aanvragen
    Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

    Gerelateerd nieuws

    Piaggio presenteert nieuwe MP3 310

    Piaggio presenteert nieuwe MP3 310

    27 september, 2024

    Scooterfabrikant Piaggio heeft haar nieuwe MP3 310 gepresenteerd. Deze nieuwe uitvoering van de driewieler heeft ...
    Waterdichte reisgenoot

    Waterdichte reisgenoot

    26 september, 2024

    Het Duitse Ortlieb heeft haar portfolio onlangs uitgebreid met deze nieuwe Duffle RC, een zeer degelijke reistas ...

    Overig nieuws