Mail en win!

Mail & Win: Claw Gusio handschoen

Zeker in de herfst wil het weer zich nog wel eens van een wat onstuimige kant laten zien en dan is het maar wat prettig dat je motorgarderobe daarop is voorbereid. Deze Gusio toerhandschoen van Claw heeft bijvoorbeeld een weerwoord op verschillende meteorologische uitspattingen, en beschikt daarnaast ook nog over tal van features die de beschermende eigenschappen naar een hoger niveau tillen.

De van flexibel en comfortabel aanvoelend softshell gemaakte handschoen is bijvoorbeeld uitgerust met een waterdichte voering, terwijl de extra lange schacht met klittenbandsluiting goed beschermd tegen tocht. De handschoen is op de valgevoelige plaatsen voorzien slijtvast leer en bovendien uitgerust met een harde knokkelprotector, evenals 3M reflectiedelen voor een optimale zichtbaarheid. Dankzij de polsriem is een stevige, nauwsluitende pasvorm gegarandeerd.
De in de maten XS tot en met 4XL verkrijgbare Gusio is met € 69,95 zeer aantrekkelijk geprijsd, maar er altijd nog baas boven baas. Twee MotoPlus-lezers kunnen namelijk gratis in het bezit komen van een paar, van Claw-importeur JH Sports (www.jhsports.nl) mogen we namelijk twee paar weggeven. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel hieronder het deelnameformulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 30 oktober). De winnaar wordt in Motoplus 22/2024 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 18/2024, met als inzet een paar Claw Terzo Dual handschoenen, zijn Daan van Zwienen uit Delft, Dhr. S.W. van Vugt uit Rijen en Dhr. G. Bouwmeester uit Ruurlo.













    Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
    • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
    • 24 uitgaven per jaar
    • Elke twee weken thuis in de bus
    Direct toegang aanvragen
    Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

    Gerelateerd nieuws

    Wordt dit de nieuwe BMW S1000R?

    Wordt dit de nieuwe BMW S1000R?

    16 oktober, 2024

    Nog voor de officiële presentatie toont een design-aanvraag vermoedelijk het nieuwe gezicht van de BMW S1000R voor ...
    Goud voor de Kawasaki W800

    Goud voor de Kawasaki W800

    16 oktober, 2024

    De Kawasaki W800 staat in de nieuwe 2025-kleur Metallic Midnight Gold bij de dealer. Dat stijl nooit uit de mode ...

    Overig nieuws