Persbericht

KTM Adventure Camps 2024

Pak je kans en schrijf je in voor de KTM Adventure Camps 2024! Dit weekend is speciaal ontworpen voor eigenaren van KTM, Husqvarna, GASGAS en MV Agusta motoren. Ervaar de opwinding van uitdagende off-road routes en deel deze belevenis met andere gepassioneerde motorrijders.

Wat kun je verwachten?

  • Vrijdag: Kick-off met een inspirerend welkomstwoord en een boeiende presentatie door het BAS Dakar Team. Maak kennis met je mededeelnemers en geniet van een ontspannen avond.
  • Zaterdag: Ontdek adembenemende routes die je off-road vaardigheden op de proef stellen. Na een dag vol avontuur, ontspan je bij een gezellige BBQ met live muziek van Tom Cherry and the Sinners
  • Zondag: Sluit het weekend af met nog meer avontuurlijke routes. Geniet van de laatste ritten voordat we samen de fantastische ervaringen delen en afscheid nemen.

Speciale Gasten en Extra’s:

  • Grégory Gordinne: Grégory Gordinne zal niet alleen aanwezig zijn om met fans te praten, tips te geven en foto’s te maken op een speciale plek langs de route, maar hij zal ook zelf meerijden op de route.
  • Offroad Training: Verfijn je rijvaardigheden met een speciale training voor off-road rijden.
  • Motorhuur: Heb je geen off-road motor? Geen probleem! Het is mogelijk om een motor te huren en alsnog deel te nemen aan dit avontuur.

Accommodatie:

Of je nu kiest voor een luxe villa of een gezellige kampeerplek, er zijn opties voor iedereen. Verwen jezelf met comfortabele overnachtingen en heerlijke maaltijden, zodat je volledig kunt genieten van het avontuur.

Flexibel

Kun je alleen op zaterdag of zondag? Geen probleem! Het is mogelijk dagkaarten te kopen. Daarnaast is het ook mogelijk om vrienden, familie en kinderen mee te nemen. Bij de locatie zit een mega kinderspeeltuin.

Meld je nu aan!

Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan het KTM Adventure Camps 2024. Voor meer informatie en om je in te schrijven, bezoek de KTM Adventure Camps pagina.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kofferset voor R1300GS

Kofferset voor R1300GS

14 september, 2024

Een reisbeest pur sang als de BMW R1300GS kan eigenlijk niet zonder kofferset. Vond klaarblijkelijk ook Wunderlich, ...
Toppak van Touratech

Toppak van Touratech

13 september, 2024

De naam Compañero is al sinds jaar en dag bekend in het Touratech-gamma, met deze Rambler Pro-uitvoering voegt de ...
Eerste test: Segway E300SE

Eerste test: Segway E300SE

12 september, 2024

Segway kennen we als merk sinds 2001 van de opmerkelijke zelf-balancerende tweewieler HT. De laatste jaren timmert ...

Overig nieuws