Nieuws

Koele smartphonehouder

De So Easy Rider – Is Cool is een universele smartphonehouder voorzien van twee ventilatoren die de temperatuur van je toestel onder de 40° houdt, wanneer die in de cover zit. Lekker handig! In de zomer wanneer de zon op haar felst is, kunnen apparaten die op het stuur bevestigd zijn enorm opwarmen, met mogelijk oververhitting van de batterij mogelijk gevolg.

En dat kan dan weer leiden tot mogelijk fatale schade aan het apparaat.

De twee ventilatoren staan omgekeerd ten opzichte van elkaar en creëren op die manier een luchtcircuit. De eerste ventilator zuigt koele buitenlucht aan en de tweede drijft de warme lucht, die zich binnenin de Is Cool-houder verzamelt, naar buiten. Dat luchtcircuit houdt het apparaat tijdens de hele rit op de juiste temperatuur en voorkomt oververhitting. De bijgeleverde oplader sluit je aan op de accu van je motorfiets en monteer je ook op het stuur. De oplader voedt het systeem en beschikt daarnaast ook over twee USB-poorten, waardoor de smartphone via een kabel opgeladen kan worden.

De houder past op alle smartphones en kan via de bijgeleverde bevestigingsbeugel aangesloten worden op nagenoeg alle sturen. De Is Cool-houder (94,90 euro) kan horizontaal of verticaal geplaatst worden naar wens via een draaischijf aan de achterzijde. Info: www.bihr.eu

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Yamaha teaser YZF-R9

Yamaha teaser YZF-R9

6 oktober, 2024

Begin dit jaar werd bekend dat de Yamaha R6 afgelost gaat worden door de nieuwe R9. Op 9 oktober moet er meer ...

Overig nieuws