Nieuws

Huur en ontdek elektrisch rijden in Mokum

Amsterdam heeft een wereldprimeur. RGNT Motorcycles verhuurt zijn elektrische motorfietsen via de Rusty Gold Motorshop. Een dag lang rijden in een drukke stad geeft een beter beeld van elektrisch rijden dan een testritje van tien minuten.

“Je moet onze motoren zien, rijden en voelen”, zegt RGNT over het initiatief. Het idee komt overigens niet van de Zweedse fabrikant, maar werd hen ingefluisterd door de Utrechtse dealer Coning Motoren. RGNT ziet de potentie voor het idee uit de Domstad want het wil ook huurmogelijkheden in Berlijn, London en Parijs.

De gekozen steden klinken compleet logisch. Het zijn de drukke wereldsteden waar een elektrische motorfiets zijn ware gezicht kan laten zien. Dat geldt voor motorrijders die bovenmatig geïnteresseerd zijn in elektrisch rijden, of toeristen die makkelijk en hip door een stad willen gaan. Het verhuurbedrijf heeft in ieder geval toeristische tips in de aanbieding voor de laatste groep.

Het huurbedrag per dag begint bij € 89,-. Klik hier voor meer informatie en reserveringen. Heb je ook zonder testrit interesse voor de klassiek ogende elektrische motoren dan vind je hier meer informatie. Alle hippe spulletjes die je bij de Rusty Gold Motorshop op de Overtoom vindt, zie je hier terug.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Piaggio presenteert nieuwe MP3 310

Piaggio presenteert nieuwe MP3 310

27 september, 2024

Scooterfabrikant Piaggio heeft haar nieuwe MP3 310 gepresenteerd. Deze nieuwe uitvoering van de driewieler heeft ...
Waterdichte reisgenoot

Waterdichte reisgenoot

26 september, 2024

Het Duitse Ortlieb heeft haar portfolio onlangs uitgebreid met deze nieuwe Duffle RC, een zeer degelijke reistas ...

Overig nieuws