Nieuws

Foutje, bedankt!

Bovenstaande foto vind je in onze rubriek Moto+Foto van MotoPlus 2/2022, begeleid door onderstaande tekst:
Na drie keer moeten uitstellen in 2020 in verband met corona hebben we begin oktober van het afgelopen jaar eindelijk de geplande motorvakantie kunnen realiseren: een rondreis door Andalusië! M’n man, dochter en ikzelf elk op onze eigen motor, die door Nord Cargo vanuit Moerdijk naar Malaga werd getransporteerd! We hebben onder andere het Alhambra in Granada en de moskee/kathedraal in Cordoba bezocht.

Iemand ooit geweten dat ook in het Spaanse Andalusië zo’n herkenbare kerktoren door het wateroppervlak breekt? Nee hè! Kan ook niet niet, helaas heeft de zetduivel toegeslagen en is abusievelijk de tekst behorende bij de Moto+Foto uit uitgave 1/2022 blijven staan. Onderstaande tekst had er namelijk moeten staan:
Corona heeft ondanks alles ook voor positieve veranderingen in mijn leven gezorgd. Na ruim 33 jaar ben ik weer gaan motorrijden. Sinds juni 2020 heb ik al 20.000 kilometer gereden, waaronder afgelopen september een achtdaagse Dolomietentocht met een Nederlandse motorclub. Deze foto is genomen in Italië bij het Lago di Resia (Reschensee red.), waar ooit het dorp Grauw lag. Dat ligt volledig onder het wateroppervlak, alleen de kerktoren is nog zichtbaar.

Met vriendelijke groet,

Lex van Teeffelen

Rest ons niets anders dan een welgemeend ‘mea culpa!’!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Piaggio presenteert nieuwe MP3 310

Piaggio presenteert nieuwe MP3 310

27 september, 2024

Scooterfabrikant Piaggio heeft haar nieuwe MP3 310 gepresenteerd. Deze nieuwe uitvoering van de driewieler heeft ...

Overig nieuws