Nieuws

Dusseldorp Automotive neemt MR Motoren over

Met de overname van MR Motoren B.V. in Barendrecht breidt Dusseldorp Automotive haar BMW Motorrad activiteiten verder uit naar de regio Zuid-Holland. Afgelopen donderdag 29 augustus jl. heeft Dusseldorp alle aandelen verworven in één van de grootste BMW Motorrad dealers in Nederland.

Het bedrijf MR Motoren B.V. is opgericht door Marcel Kremers en Rob de Ruiter. Sinds 2014 zijn zij BMW Motorrad dealer. Na de overname blijven Marcel en Rob werkzaam in het bedrijf. “De verkoop van ons bedrijf was geen eenvoudige keuze, maar wel het beste voor de toekomst. In de branche verandert er nu en in de komende jaren erg veel en daar willen we tijdig op inspelen. We werken met een groep zeer betrokken medewerkers en voor hen is de continuïteit geborgd vanwege de overname door Dusseldorp. Rob en ik blijven werkzaam in het bedrijf dat we samen met Dusseldorp verder willen laten groeien”, aldus Marcel Kremers.

Sinds 2019 is Dusseldorp dealer van BMW Motorrad in Alkmaar. De overname van MR Motoren is een welkome aanvulling voor de regio Zuid-Holland, waar Dusseldorp al BMW en MINI dealervestigingen heeft in Brielle, Den Haag, Schiedam en Wateringen. “De overname van MR Motoren past helemaal in onze strategie om een dedicated partner van de BMW Group te zijn”, meldt Richard Dusseldorp. “Wij hebben vertrouwen in de merken BMW, MINI en BMW Motorrad en willen de komende jaren de dienstverlening en het mobiliteits-aanbod voor onze klanten verder ontwikkelen.”

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kofferset voor R1300GS

Kofferset voor R1300GS

14 september, 2024

Een reisbeest pur sang als de BMW R1300GS kan eigenlijk niet zonder kofferset. Vond klaarblijkelijk ook Wunderlich, ...
Toppak van Touratech

Toppak van Touratech

13 september, 2024

De naam Compañero is al sinds jaar en dag bekend in het Touratech-gamma, met deze Rambler Pro-uitvoering voegt de ...
Eerste test: Segway E300SE

Eerste test: Segway E300SE

12 september, 2024

Segway kennen we als merk sinds 2001 van de opmerkelijke zelf-balancerende tweewieler HT. De laatste jaren timmert ...

Overig nieuws