Nieuws

Afwijkend en sportief motormuiltje

Laat het maar Italianen over om een stijlvolle motorschoen te maken. Al is deze Eleveit Stratos WP vooral sportief en jeugdig.

Wil je op een vol terras niet voor paal zitten met lompe motorlaarzen? Gaat je niet overkomen met de Eleveit Stratos WP motorschoen. Die is bovendien zo soepel dat de fabrikant claimt dat een flinke wandeling geen probleem moet zijn. De middenzool beschikt over dempende eigenschappen die vibraties in de voetsteunen moeten elimineren.

Eleveit is de volgende fabrikant die de outdoor-wereld met de motorwereld. Dat zie je terug in de dunne zool en de knallende kleuren.De afkorting WP staat voor weatherproof en die waterdichtheid komt door het ademende E-Dry membraan. Het Ripstop membraan maakt de schoen dan weer bestand tegen scheuren. Stukjes rubber beschermen de neus van de schoen bij het schakelen.

De Eleveit Stratos WP is verkrijgbaar in het zwart en het zwart/rood. De maten gaan van 36 tot en met 48 en de schoen kost € 179,90. Voor alle informatie en verkooppunten moet je even op de website van Motoport kijken.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws