Advertorial

Gmoto – Een van de grootste online motorwinkels in Europa

Onderdelen, reisaccessoires, kleding, helmen en meer
In een van de grootste motorwinkels van Europa, vind je alles wat je nodig hebt voor motorrijders en motoren. De miljoenen artikelen in de Gmoto online shop spreken voor zich.

MP7

Motorreparatie en onderhoud met Gmoto – aanbod van ca. 2 miljoen reserveonderdelen

De Gmoto motorwinkel biedt een breed assortiment accessoires voor motoren, scooters, quads, ATV’s en side-by-side voertuigen, evenals jetski’s en sneeuwscooters. Het assortiment omvat veel vervangings- en tuningonderdelen waarmee je niet alleen je eigen motorfiets kunt repareren en onderhouden, maar ook het uiterlijk ervan kunt personaliseren. Het assortiment reserveonderdelen voor vintage motoren verdient speciale aandacht.

De Gmoto motorwinkel beperkt zich echter niet tot klassiekers – het assortiment bevat ook onderdelen voor motoren van topmerken uit Japan en Europa, waaronder Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Honda, BMW, KTM en Ducati, maar ook voor motoren en scooters uit China en Taiwan.

Motorkleding en helmen van topproducenten

MP 3Onder de ca. 2.000.000 producten in de Gmoto motorshop vind je ook een uitgebreid assortiment motorkleding, laarzen en helmen.

Het Gmoto team heeft een veelzijdig assortiment samengesteld voor alle rij- en kledingstijlen op motoren, scooters en quads. Eigenaren van motorcross/enduro, adventure, chopper/cruiser, supersport, naked en vintage motoren vinden bij Gmoto alle denkbare producten om de veiligheid en het comfort tijdens het rijden op en naast de weg te vergroten.

De Gmoto online shop heeft motorkleding, laarzen en helmen van bekende fabrikanten, waaronder SHOEI, HJC, Alpinestars, Leatt, THOR, SIDI, Gaerne, SPIDI en Shima. Maar ook veel andere bekende merken zijn vertegenwoordigd bij Gmoto.

Hoogwaardige motoroliën, smeermiddelen en onderhoudsproducten

De Gmoto motorzaak biedt ook een grote keuze aan oliën (waaronder motor-, transmissie-, tweetakt- en vorkolie), vloeistoffen zoals rem- en koelvloeistof en reinigings- en onderhoudsproducten voor alle twee- en vierwielers (waaronder remmenreiniger, poetsmiddelen en leerimpregneermiddelen). Gmoto biedt ook verf voor diverse toepassingen, waaronder uitlaat- en velgenlak. Kortom: alles wat je nodig hebt voor motoronderhoud en bescherming tegen corrosie, lakpreparatie en leeronderhoud.

Banden, gereedschap en meer

Naast de genoemde producten is er nog veel meer te vinden op de website van Gmoto. Denk hierbij aan banden voor motoren, scooters en quads/ATV’s, diverse gereedschappen voor vele gebieden (bijv. voor het monteren van kettingen, het afstellen van carburateurs, het monteren van banden en nog veel meer), motorkrikken en standaards, cadeau-artikelen voor motorrijders, enz.

Bezoek de website van Gmoto Motor Shop en laat je inspireren door de verscheidenheid terwijl je door het enorme assortiment bladert.

Naast de verkoop aan eindklanten biedt Gmoto ook een B2B-gedeelte als groothandel.

Meer informatie is te vinden op gmotoshop.be

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kofferset voor R1300GS

Kofferset voor R1300GS

14 september, 2024

Een reisbeest pur sang als de BMW R1300GS kan eigenlijk niet zonder kofferset. Vond klaarblijkelijk ook Wunderlich, ...
Toppak van Touratech

Toppak van Touratech

13 september, 2024

De naam Compañero is al sinds jaar en dag bekend in het Touratech-gamma, met deze Rambler Pro-uitvoering voegt de ...
Eerste test: Segway E300SE

Eerste test: Segway E300SE

12 september, 2024

Segway kennen we als merk sinds 2001 van de opmerkelijke zelf-balancerende tweewieler HT. De laatste jaren timmert ...

Overig nieuws