Mail en win!

Mail & Win: Cardo Packtalk Neo Duo

Met de Packtalk Neo heeft communicatiespecialist Cardo een van de beste bluetooth headsets op de markt in huis. Basis van het systeem is de meest actuele bluetooth 5.2 versie, ondersteund door Dynamic Mesh 2.0. Dat laatste maakt onder meer een groepsintercom tot maximaal vijftien personen mogelijk, en dat over een afstand tot maximaal acht kilometer (afstand tussen onderlinge systemen maximaal 1,6 kilometer).

Die intercomgroep kun je bovendien snel en makkelijk aanmaken via de app, je hoeft dus niet alle deelnemende systemen één voor één aan elkaar te koppelen. Ook zeer praktisch, het systeem beschikt over de zogenaamde ‘over-the-air updates’ functionaliteit, waardoor je software-updates eenvoudig draadloos kunt uitvoeren. De Packtalk Neo, die niet alleen gepaird kan worden met andere Cardo-systemen, maar ook met die van andere merken, beschikt verder over Ø 40 mm JBL speakers (met drie geluidsprofielen) en een geïntegreerde FM radio. De standaardlevering omvat naast alle benodigde montagebenodigdheden, onder meer ook twee microfoons (boom en bedraad), schoonmaakdoekjes en pads voor de speakers.

De Cardo Packtalk Neo single kost € 339,95, deze duoset is met € 619,95 naar rato iets goedkoper. Het kan echter nog voordeliger, van Cardo (www.cardosystems.com) mogen we namelijk één MotoPlus-lezer verblijden met een Packtalk Neo Duo. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel het onderstaande deelnameformulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 16 oktober). De winnaar wordt in Motoplus 21/2024 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 17/2024, met als inzet een paar Lindstrands Urban Sneakers, is Perry Roovers uit Sterksel.













    Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
    • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
    • 24 uitgaven per jaar
    • Elke twee weken thuis in de bus
    Direct toegang aanvragen
    Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

    Gerelateerd nieuws

    Dunlop presenteert SportSmart MK4

    Dunlop presenteert SportSmart MK4

    2 oktober, 2024

    Dunlop heeft een nieuwe sportband voor straatgebruik gepresenteerd, de SportSmart MK4. De nieuwe SportSmart MK4 ...

    Overig nieuws