Mail en win!

Mail & Win: Claw Terzo Dual handschoen

Je handen zijn bij een onvoorziene valpartij bijzonder kwetsbaar, die verpak je dus het liefst zo veilig mogelijk. Bijvoorbeeld in deze lekker sportief ogende Terzo Dual handschoen van Claw.

De handschoen met korte schacht is opgebouwd uit een mix van leer, textiel en microvezel, waardoor het optimale bescherming combineert met een lekker luchtig karakter bij onder meer vingers en duim. De valgevoelige plaatsen zijn uiteraard gemaakt van sterk leer en de veiligheid krijgt nog een extra duwtje in de rug dankzij de stevige TPU knokkelprotector en kunststof versterkingen op vingers en buitenpalm van de hand.

Het aantrekken van de in de maten XS tot en met 3XL verkrijgbare handschoen is dankzij de brede instap en praktische klittenbandsluiting bij de pols een koud kunstje. De sportieve Claw Terzo Dual ligt in de winkel voor de scherpe prijs van € 59,95, al kan het nóg goedkoper. Van Claw-importeur JH Sports (www.jhsports.nl) mogen we namelijk drie MotoPlus-lezers blij maken met een gratis paar. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel hieronder het deelnameformulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 2 oktober). Vergeet niet om in het opmerkingen-veld je maat te vermelden. De winnaars worden in Motoplus 20/2024 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 16/2024, met als inzet een Motogirl Jodie zomerjack, is Mvr. J. Roovers uit Amstelveen.













    Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
    • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
    • 24 uitgaven per jaar
    • Elke twee weken thuis in de bus
    Direct toegang aanvragen
    Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

    Gerelateerd nieuws

    Overig nieuws