Nieuws

Lichtgewicht zijtassen voor avonturiers

Voor de Alpine zijtassen heeft Mosko Moto zich laten inspireren door rugzakken voor alpinisten. Het resultaat? Een waterdichte, sterke maar vooral lichte set zijtassen voor avontuurlijke grammenjagers.

De Alpine tassen zijn bedoeld voor de rijders en rijdsters die zo licht mogelijk door zo zwaar en technisch mogelijk uitdagend terrein willen rijden. Elke gram die niet doorzet op de achterkant van je motor bij de afdaling van een rotspad vol uitgeslepen geulen is meegenomen en vergemakkelijkt de rit.

De Alpine’s zijn te bevestigen aan de meeste universele rekken. De waterdichte losse binnentas maakt het eenvoudig om op de camping de bagage naar je tent te tillen. De tassen hebben ieder een capaciteit van 30L en zijn gemaakt van ripstop nylon. Op kritieke plaatsen beschikken ze over een dubbele laag.

Uiteindelijk wegen de tassen 1,8 kilo per stuk en daar komt nog een onsje bij voor de binnentas. Mosko Moto levert ze in het zwart en het veel spectaculairdere oranje of olijfgroen. Reken bij Mosko Moto niet op een koopje. Voor deze set dien je € 598,95 af te rekenen.

Kijk hier voor alle specificaties of om de Alpine’s te bestellen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws