Productnieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Veel rijders gebruiken hun mobiele telefoon tegenwoordig ook als navigatiesysteem, klein nadeel daarvan is dat de navigatieapps doorgaans de accu van je telefoon nogal snel leegtrekken. De oplossing is draadloos laden en Peak Design brengt daarvoor de volgende generatie van hun Moto Mount op de markt.

De telefoonhouders maken gebruik van de nieuwe Qi2-technologie, waarmee je sneller je apparaten kunt opladen dan met de eerste generatie. De Moto Mount is eenvoudig op stuur of spiegel te plaatsen en dankzij de handige SlimLink-verbinding zit de telefoon probleemloos stevig vast in de houder. Die is trouwens met zes trillingsdempers uitgerust om de mobiele telefoon tegen een overdosis dodelijke trillingen te wapenen.

De nieuwe Peak Design Moto Mount is al te pre-orderen (met korting) op peakdesign.com, maar enig geduld is wel een vereiste, want de levering staat gepland voor december. De prijzen variëren tussen de 50 tot 170 Amerikaanse dollars.Kijk hier voor alle informatie en video’s van de nieuwe Moto Mount.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws