Nieuws

Eigen Dainese racelaarzen ontwerpen

Bij Dainese kon je al raceoveralls op maat aanschaffen, maar met de Custom Works Boots doet het er nog een schepje bovenop: racelaarzen in je eigen ontwerp.

De basis van de eigen motorlaars is de Dainese Axial, in de normale of de geventileerde ‘Air’ variant. Dainese biedt dertig verschillende kleuren aan om je gepersonaliseerde laarzen te maken. Van standaardkleuren tot aan fluorescerende tinten. Wil je links een overwegend gele laars en rechts een overwegend groene? Geen probleem; in totaal zijn er veertien onderdelen in een paar laarzen die je naar eigen smaak voorziet van een van de dertig kleuren.

Dainese heeft de Custom Works Boots toegevoegd aan de online configurator van de fabrikant. Hier kun je ontwerpen en – niet onbelangrijk – bestellen. Bij het ‘special-programma’ voeg je desnoods logo’s toe. Het is bijna jammer dat de laars normaal gesproken onder een raceoverall wordt gedragen.

De prijs voor een set Custom Works Boots bedraagt €999,90. Dat fikse bedrag levert je een set handgemaakte laarzen die van dezelfde raceafdeling komt waar de laarzen van professionele Dainese coureurs vandaan komen. De laarzen binnen de ‘Speciale-categorie’ kosten € 1299,90.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Piaggio presenteert nieuwe MP3 310

Piaggio presenteert nieuwe MP3 310

27 september, 2024

Scooterfabrikant Piaggio heeft haar nieuwe MP3 310 gepresenteerd. Deze nieuwe uitvoering van de driewieler heeft ...
Waterdichte reisgenoot

Waterdichte reisgenoot

26 september, 2024

Het Duitse Ortlieb heeft haar portfolio onlangs uitgebreid met deze nieuwe Duffle RC, een zeer degelijke reistas ...

Overig nieuws