Nieuws

Mail & Win: Donrox Ride F511 portable compressor

Dus je staat op het punt om met je vrienden op pad te gaan, controleert de bandenspanning nog even snel en er blijkt voor en achter een half barretje te weinig in te zitten. Kun je natuurlijk even snel een retourtje maken naar de plaatselijke benzinepomp om daar voor vijftig cent wat pufjes in de band te doen, maar hoeveel makkelijker zou het zijn om dit gewoon thuis te doen.

Bijvoorbeeld met deze handige Ride F511 portable compressor van Donrox, die je dankzij de compacte afmeting (3,8 cm x 6 cm x 15,2 cm) en het lichte gewicht (380 gram) ook makkelijk mee op reis kunt nemen. Daar is ‘ie niet alleen handig voor het controleren van de bandenspanning en het eventueel oppompen van banden (tot 10,3 bar), de Ride F511 kan daarnaast ook nog dienst doen als powerbank. Het opladen gaat middels een universele USB-C aansluiting en met een volle batterij kun je tot een half uur aaneen draadloos oppompen.

De veelzijdige portable compressor, met vier eenheden (psi, bar, KPA, Kg/cm²) wordt standaard geleverd met diverse verloopstukken (o.a. voor bal en opblaasbaar speelgoed), evenals een waterafstotende beschermhoes en oplaadkabel. De prijs bedraagt € 79,95. En nu het goede nieuws, van Waypoint (www.gps.nl) mogen wij één van onze lezers verblijden met dit handige apparaat. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 19 juli). De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 12/2022, met als inzet twee TT Assen VIP-kaarten van Tissot, is Dhr. C. Hakstege uit Baak.













    Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
    • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
    • 24 uitgaven per jaar
    • Elke twee weken thuis in de bus
    Direct toegang aanvragen
    Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

    Gerelateerd nieuws

    Piaggio presenteert nieuwe MP3 310

    Piaggio presenteert nieuwe MP3 310

    27 september, 2024

    Scooterfabrikant Piaggio heeft haar nieuwe MP3 310 gepresenteerd. Deze nieuwe uitvoering van de driewieler heeft ...
    Waterdichte reisgenoot

    Waterdichte reisgenoot

    26 september, 2024

    Het Duitse Ortlieb heeft haar portfolio onlangs uitgebreid met deze nieuwe Duffle RC, een zeer degelijke reistas ...

    Overig nieuws