Nieuws

Flinke korting voor motorrijders die overstappen op elektrisch

Zero Motorcycles laat weten dat het door het merk opgezette ‘incentiveprogramma’ voor elektrisch motorrijden terugkomt. Onder de noemer ‘Upgrade to Electirc’ geeft het merk iedereen die dit jaar een nieuwe SR/F of SR/S koopt, een korting van €1.000,- . Zo wil Zero het overstappen op een elektrische motor financieel nog aantrekkelijker maken.

Deze korting komt namelijk bovenop de maatregelen die vanuit de overheid verstrekt worden om uitstootvrij te rijden te motiveren. Denk daarbij aan een extra belastingvoordeel. In Nederland gaat dat voor particulieren om een vrijstelling op de BPM en MRB met daarbovenop nog mogelijke voordelen afhankelijk van de gemeente. Zakelijke rijders die een Zero aanschaffen krijgen van een belastingvoordeel onder de MIA en de KIA regeling. Dit fiscale voordeel kan oplopen tot € 15.000,- en is afhankelijk van de bedrijfsvorm en de belastingschaal.

Umberto Uccelli, Vice President & Managing Director van Zero EMEA, is blij met de belangstelling voor elektrische motorfietsen: “Onze dealers in de Benelux merken veel enthousiasme bij hun klanten. Zij zien ook dat steeds meer rijders hun huidige motorfiets met verbrandingsmotor willen inruilen voor een elektrisch alternatief. Onze dealers zijn blij dat ze deze promo kunnen aanbieden en de geweldige SR/S en SR/F nog beter kunnen aanprijzen voor potentiële klanten.

De promotie loopt tot en met 15 augustus 2020 en geldt voor nieuwe SR/S en SR/F-modellen die nog niet eerder ingeschreven werden.

 

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Yamaha teaser YZF-R9

Yamaha teaser YZF-R9

6 oktober, 2024

Begin dit jaar werd bekend dat de Yamaha R6 afgelost gaat worden door de nieuwe R9. Op 9 oktober moet er meer ...

Overig nieuws