Productnieuws

Watervaste handschoen van Dane

Pluvius doet tijdens dit motorseizoen nogal vaak van zich spreken, maar daar laat een beetje motorrijder zich natuurlijk niet meer  door afschrikken. Met moderne motorkleding kun je je immers prima tegen een buitje wapenen, bijvoorbeeld met deze nieuwe leren Skagen van Dane.

De zomerse, sportieve toerhandschoen is voorzien van een Gore-Tex membraam, is kortom wind- en waterdicht, maar tegelijkertijd ook ademend. De Skagen vertrouwt daarbij op een hoogwaardige laminaatconstructie, waarbij buitenlaag, membraam en voering aan elkaar zijn gelijmd tot één laag (de zogenaamde +Gore Grip-technologie). In combinatie met strategische geplaatste stretchdelen en verschillende stelmogelijkheden komt dat met name pasvorm, draagcomfort en grip ten goede.
Verder is de handschoen voorzien van onder meer een hardschalen protector op de knokkels, dubbellaags materiaal op de valgevoelige delen, vizierwisser op de wijsvinger en een reflecterend vlak op de rug. Extra praktisch: duim en wijsvinger zijn voorzien van ‘touch sensitive’ materiaal, waardoor je touchscreens kunt bedienen met de handschoenen aan.
De Dane Skagen, verkrijgbaar in het zwart en zwart/neongeel, is er in de maten XS t/m 3XL. De prijs bedraagt € 159,00.

Info: www.motoport.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws