Nieuws

Doek valt voor Hein Gericke in Grave.

Het was even rustig in de Nederlandse motorbranche, na de vele bedrijfssluitingen van de afgelopen jaren, maar sinds vorige week heeft Hein Gericke motorkleding & accessoires in Grave de deuren van de winkel moeten sluiten. Dit was te lezen op de facebook pagina van het bedrijf

“Helaas is het doek gevallen voor onze mooie winkel in Grave. Door tegenvallende omzetten is het niet mogelijk gebleken om de aankomende winter door te kunnen komen. Graag willen wij jullie bedanken voor de gezellige tijd en hoop jullie wellicht volgend jaar op de motorbeurs in Utrecht tegen lijf te lopen. Team HG Grave.”

Het verhaal van Gericke was er de laatste jaren een van faillissementen overnames en doorstarten, zo ging het moederbedrijf in Duitsland in 2013 over de kop, kwam er een doorstart met een Chinese investeerder. Maar ging toch weer ten onder in 2015.  De winkel in Amsterdam is inmiddels al enige tijd gesloten en nu is dus ook de vestiging in Grave, gerund als franchise, dicht.  Een jammerlijk einde van een bedrijf dat vooral in de jaren 90 de motor(accessoire) markt domineerde. De online shop is vooralsnog nog steeds in de lucht.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Persbericht: KTM Dag 2024

Persbericht: KTM Dag 2024

20 september, 2024

Op 6 oktober 2024 vindt de KTM Dag plaats, hét evenement voor motorliefhebbers. Dit jaar is KTM Nederland uiteraard ...
Teaservideo Husqvarna Vitpilen 801

Teaservideo Husqvarna Vitpilen 801

20 september, 2024

Husqvarna kondigt een nieuw model aan in een teaservideo: de nieuwe Vitpilen 801 met een parallel en meer dan 100 ...

Overig nieuws