Nieuws

Mail & Win: MXGP 2

Dankzij onder meer Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Davy Pootjes, allemaal onder contract van het KTM-fabrieksteam, staat Nederland als motocrossnatie weer helemaal op de kaart. Zelf ervaren hoe het voelt om zo snel door het zand te gaan, wordt wat moeilijk, maar dankzij de nieuwe game MXGP 2 kun je in ieder geval op interactief gebied de rondetijden van de heren aardig evenaren. Met wat oefening uiteraard. Het tweede deel van dit officiële MXGP-spel, van de hand van dé autoriteit op het gebied van racegames Milestone, kent in vergelijking met zijn voorganger diverse nieuwe features. Zo zijn er zeven nieuwe circuits, kun je zowel uiterlijk als techniek van de motoren volledig aanpassen en is er een nieuw speltype genaamd ‘2015 Real Events’ toegevoegd. Lekker raggen door zand en modder, zonder uren bezig te zijn met de boel weer schoonmaken (die arme Herlings toch!).
MXGP 2, beschikbaar voor Playstation4 (€ 69,99), Xbox One (€ 69,99) en PC (€ 39,99), ligt vanaf 31 maart in de winkel. En goed nieuws, van distributeur Bigben Interactive (www.bigbeninteractive.nl) mogen we namelijk drie exemplaren van dit enerverende spel weggeven. Het enige wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen, is voor woensdag 23 maart aanstaande een e-mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. MXGP 2) sturen naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij drie winnaars, die de set persoonlijk thuisgestuurd krijgt.

Onderstaand de drie winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 3-2016 met als inzet de unieke Yamaha Racing kalender:
– Jarno van Dam uit Borne
– Wim Grotenhuis uit Aalten
– Antal de Jong uit Bunschoten

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Yamaha teaser YZF-R9

Yamaha teaser YZF-R9

6 oktober, 2024

Begin dit jaar werd bekend dat de Yamaha R6 afgelost gaat worden door de nieuwe R9. Op 9 oktober moet er meer ...
Eerste test Yamaha MT-09 Y-AMT

Eerste test Yamaha MT-09 Y-AMT

5 oktober, 2024

Ruim twaalf jaar – sinds de komst van de NC700 DCT – had Honda zo’n beetje het alleenrecht op ...

Overig nieuws