Nieuws

Mail & Win: kaarten Superbikes at Sea

Achttien jaar lang was het Circuit Park Zandvoort geen strijdtoneel van het ONK Wegrace, aan die lange periode van droogte komt op 26 en 27 september echter een einde. Dan vindt namelijk op het illustere circuit aan de Noordzee het evenement Superbikes at Sea plaats. “Een écht publieksevenement dat ouderwets wegracespektakel biedt op een schitterende locatie”, aldus sporttechnisch manager van de KNMV, Camiel van Berkesteijn. Niet alleen worden er dat weekend wedstrijden verreden meetellend voor het Open Nederlands en Belgisch Kampioenschap, de zogenaamde BeNeCup, ook de Ducati 3D Cup geeft er acte de présence. Én niet te vergeten de KTM RC390 en Moriwaki 250 Junior Cup, deze opleidingsklassen bieden jong talent de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Een aanpak die zijn vruchten afwerpt, vanuit de Moriwaki Cup zijn al meerdere rijders doorgestroomd naar de Red Bull Rookies Cup met toptalent vanuit de hele wereld.
Kortom, spannende wedstrijden op hoog niveau op misschien wel Nederlands meest roemruchte circuit. Een must voor de echte raceliefhebber dus. De entree op zaterdag is gratis, kaarten voor race zondag kosten in de voorverkoop € 12,50 (te bestellen via www.superbikesatsea.nl), aan de kassa betaal € 15,00. Of je gaat er zelfs gratis heen, van promotor/organisator Ciel Your Events mogen we namelijk tien keer twee toegangskaarten voor Superbikes at Sea weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen is voor woensdag 9 september een mail sturen met je naam en adresgegevens (o.v.v. Superbikes at Sea) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij tien winnaars, die de kaarten t.z.t. thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de vijf winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet een navulbare 75 ml reisverpakking S100 Witte Kettingspray:
– G. Heesen uit Gastel
– Pim Hendriks uit Almere
– Robert de Jong uit Leeuwarden
– Ton Deen uit Bussum
– Bert Goes uit Houten

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Yamaha teaser YZF-R9

Yamaha teaser YZF-R9

6 oktober, 2024

Begin dit jaar werd bekend dat de Yamaha R6 afgelost gaat worden door de nieuwe R9. Op 9 oktober moet er meer ...
Eerste test Yamaha MT-09 Y-AMT

Eerste test Yamaha MT-09 Y-AMT

5 oktober, 2024

Ruim twaalf jaar – sinds de komst van de NC700 DCT – had Honda zo’n beetje het alleenrecht op ...

Overig nieuws